با سلام و احترام

با توجه به سیاست ابلاغی از سوی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه در خصوص چابک‌سازی، افزایش شفافیت و پاسخگویی، کاهش بروکراسی و همچنین حذف تدریجی کاغذ از مراحل پیشنهاد انتشار اثر تا مرحله داوری و ویرایش، اخیراً تلاش‌های خوبی در این زمینه انجام شده است. یکی از مهم‌ترین آن‌ها که در هفته پژوهش سال 1399 رونمایی می شود، الکترونیکی سازی مرحلۀ پیشنهاد انتشار اثر و داوری آن از طریق سامانه داوری انتشارات به آدرس http://pprs.tabrizu.ac.ir است. بر این اساس از حضرت‌عالی و سایر همکاران بزرگوار شاغل در آن دانشکده درخواست می‌شود کلیۀ آثار پیشنهادی برای انتشار در انتشارات دانشگاه تبریز صرفاً از طریق این سامانه ارسال شوند. بدیهی است ازاین‌پس درخواست‌هایی که خارج از این سامانه ارسال شوند، موردبررسی و داوری قرار نخواهند گرفت. اساتید بزرگوار با بهره‌گیری از این سامانه، ضمن عدم ضرورت چاپ آثارپیشنهادی، می‌توانند مراحل پیشرفت بررسی و داوری اثر خود را نیز مشاهده نمایند.

اصلی‌ترین بخش این سامانه، بخش ارسال فایل است که حتماً در این خصوص موارد زیر موردتوجه قرار گیرد:

الف. نامه رسمی ارسالی از سوی دانشکده (با امضای رئیس، یا معاون پژوهشی محترم دانشکده) خطاب به رئیس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و نشر دانشگاه، در قسمت "نامه به سردبیر ...." بارگذاری شود؛

ب. اسکن فرم تائید شده پیشنهاد انتشار اثر توسط گروه و دانشکده در قسمت "فرم حق تألیف" بارگذاری شود؛

ج. سوابق علمی و پژوهشی نویسندگان در قسمت "مشخصات نویسندگان" بارگذاری شود؛

د. اسکن آخرین حکم کارگزینی در قسمت "تصویر" (به‌صورت فایل تصویری JPEG یا سایر فرمت‌های استانداردهای تصویر) بارگذاری شود؛

ه. اسکن سرفصل دروس مرتبط با اثر قسمت "فایل تکمیلی اضافه" بارگذاری شود؛

و. فایل اصلی اثر پیشنهادی در قسمت "فایل اصلی مقاله" بارگذاری شود؛

ز. در صورت پیشنهاد انتشار اثر در قالب ترجمه، متن اصلی اثر ، در قسمت "اصل مقاله به زبان دوم" بارگذاری شود؛

راهنمای کامل این سامانه برای استفاده و بهره‌برداری توسط اساتید و همکاران بزرگوار در صفحه اصلی سایت و قسمت راهنمای نویسندگان تقدیم می‌شود.